Ansigtsbehandlinger

Klinikken tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger, der kan behandle lige netop det, din hud behøver. Det synes måske ikke vigtigt for dig, men din hud vil takke dig og den vil have en gavnlig effekt at den behandling du vælger. Det er vigtigt at du vælger den rette behandling, din hud har brug for. Find den behandling du ønsker nedenfor. 


 

 

Super Boost og ilt behandling:

Behandlingen er til dig der trænger til fornyet glød og udstråling i huden!
Derudover vil du med vedvarende behandlinger at 3-4 ugers mellem rum, kunne fremme en fantastisk vedvarende glød og fornyet udstråling i huden. Behandlingen kan med fordel udføres samme dag, som du evt. skal til fest eller andet. Brug anbefalet hudpleje hjemme, for at fremme behandlingens resultat efterfølgende.

Behandlingsforløb:
Huden afrenses for make-up og desinficeres før behandling. Herefter påføres en unik frugtsyre, der fjerner de døde hudceller og aktiverer blodcirkulationen i huden. Huden påføres nu en beroligende samt neutraliserende lotion og pakkes herefter ind i et beroligende kompress i 10 min. En fugtmaske påføres huden og infarød varme hjælper huden, til at optage fugt og aktivere maskens ingredienser. til slut påføres øjencreme og dagcreme tilpasset din hudtype samt evt. foundation hvis ønskes.

Behandlingens varighed ca. 45 min.

Pris kr. 625,-

Ansigtsmassage af ansigt og decolte kan tilkøbes for kr. 100,-
 

Dybderensende Zone behandling:

Behandlingen er til dig, der er træt af bumser, andre urenheder samt acne! 
Døjer du med vedvarende udbrud af urenheder, svær acne eller nyligt opstået uren hed pga. evt. stress i livet, vil det anbefales at begynde et behandlingsforløb. Her skal du komme til behandling 1 gang om måneden i en periode fastsat efter dine behov ca. 4 - 8 behandlinger. Brug anbefalet hudpleje hjemme. så du fremmer resultatet af dine behandlinger.

Behandlingsforløb:
Huden afrenses for make-up og desinficeres før behandling. Herefter påføres en frugtsyre, der med sine ingredienser skubber urenhederne op til hudens overflade. Herefter ligges et beroligende kompress, der er med til at blødgøre dine hudorme, så urenhederne selv kan trænge igennem hudens overflade og nemt kan fjernes. Grundig dybderens udføres manuelt i alle zoner af ansigtet. Huden desinficeres og en maske afstemt efter hudtype, påføres og aktiveres under infarød varme. Behandlingen afsluttes med øjencreme og dagcreme samt evt. foundation hvis ønskes.

Behandlingens varighed ca. 65 min.

Pris kr. 725,- 

Ansigtsmassage af ansigt og decolte kan tilkøbes for kr. 100,- 

 
   

Diament slibning til alle hudtyper:

Anbefales til dig der ønsker en finere og mere ensartet hud!
En diamant slibning kan udføres med 1 til 2 ugers mellemrum, afhængig af hvilket slut resultat du ønsker.  Behandlingen er særligt effektiv til at mindske ar, store porer, fine linjer, pigmentforandringer og ujævn hudstruktur. Behandlingen udføres med en maskine der forsigtigt sliber hudens overflade, uden stort ubehag og smerte.
 
Behandlingsforløb: 
Huden afrenses for make-up og desinficeres før slibning. Herefter slibes ansigt og øvre hals med diamant slibe maskinen. En mild og beroligende tonic påføres og du får lagt en maske tilpasset din hudtype. Infarød varme hjælper til at aktivere maskens ingredienser. Behandlingen afsluttes med øjen og dagcreme samt evt. foundatiuon, hvis det ønskes.

Behandlingens varighed ca. 30 min.

Pris 475 kr,-

Ansigtsmassage af ansigt og decolte kan tilkøbes for kr. 100,-

 

 

Teenage Ansigtsbehandling

(En speciel behandling til alle under 18 år, der lider af uren hud)

Afrens af make-up og urenheder på hudens overflade. Exfoliering med speciel lotion der fremmer affaldstofferne op til hudens overflade og øger micro cirkulationen i huden. Kompress med kølende lotion der blødgør porerne, så urenhederne nemt kan renses, uden for stort tryk og ubehag for kunden. Efter udrensning påføres en dybdevirkende fugtmaske under infarød varme og behandlingen afsluttes, med dagcreme efter hudtype.

Pris kr. 395,-